Startpagina
Informatie
Programma
Nieuws/Agenda
Interessegroepen
Museumgroep
Verslagen
Archief verslagen
Klaverjas seizoen 2007-2008 allergezelligst afgesloten


Door Nelie Schermer

De klaverjas groep van de Vrouwen van Nu heeft weer haar laatste competitie avond erop zitten. We werden bij de koffie verrast met een lekkere punt gebak, echt feestelijk.

Alie en Bea kregen , zoals ieder jaar , allebei een kadobon van de kaartleden voor hun activiteiten. Deze avond was Thea Greuters er  niet  om ons te voorzien van koffie, thee en fris, zij was op vakantie met klaverjas vrienden, dus droeg ieder zijn steentje bij om voor de inwendige mens te zorgen.

 

Nelie Schermer mocht beker houden
De vraag die iedereen bezig hield was, wie is de jaarlijkse kampioen geworden?Iedereen weet van zich zelf wel of zij goed of slecht heeft gekaart, maar van allemaal kan je dat niet onthouden. Echter, wie werd de nummer 1?   Nelie Schermer. En omdat ik van de winnaar een foto wilde maken heb ik het toestel in de handen van Lidia Luybe gedrukt. De nr. 2 van de competitie, mevr. Hutten was er niet, en de 3e was mevr. Truus Koopman.

De Wissel beker is dus voor Nelie Schermer, en, omdat de wisselbeker vol is, er geen namen meer bij kunnen mag ze de beker houden, ook omdat ze hem al eens eerder heeft gewonnen.

Voor alle kaartsters was er een prijs . Daar hebben Alie en Bea veel moeite voor gedaan. Er waren heel veel tuinplanten in bak bij en waardebonnen voor de slager, of bakker en handdoeken, allerlei huishoudelijke spullen enz.

De uitslag van deze avond deed al niet meer mee voor de competitie, maar wel voor de dagprijzen.
Het was een zeer geslaagde avond, hulde voor de dames Alie en Bea.