Startpagina
Informatie
Programma
Nieuws/Agenda
Interessegroepen
Museumgroep
Verslagen
Archief verslagen
GezelligeVerenigingsmarkt tijdens Nieuwjaarsreceptie Gemeente

Ter gelegenheid van de eerste Nieuwjaarsreceptie, die de Gemeente Beemster op zondagmiddag 13 januari 2008 in het gemeentehuis hield, werden nieuwkomers in de Beemster uitgenodigd om hierbij aanwezig te zijn.

Ze kregen hier ook de gelegenheid kennis te nemen van wat het verenigingsleven en diverse instellingen allemaal te bieden hebben. Lang niet alle van de zeker ruim 80 verenigingen, die de Beemster telt, hadden van deze mogelijkheid gebruik gemaakt, maar de hal van het Gemeentehuis was toch behoorlijk vol met gezellig ingerichte tafeltjes vol voorwerpen en foldermateriaal en daarachter de enthousiaste verenigingsmensen, die graag wat over hun club wilden vertellen.

Ook Vrouwen van Nu waren aanwezig met een stand en in de raadszaal werd een powerpointpresentatie gegeven met foto's van activiteiten, die in het afgelopen jaar hadden plaatsgevonden. Helaas trok dit weinig aandacht. Iedereen bleef namelijk gezellig beneden in de hal met elkaar kouten.
Het werd een heel genoeglijke middag, waarbij niet alleen de nieuwkomers informatie konden krijgen, maar de verenigingsmensen onderling ook even gingen "buurten" .