Startpagina
Informatie
Programma
Nieuws/Agenda
Interessegroepen
Museumgroep
Verslagen
Archief verslagen
Laatste klaverjasavond seizoen 2010-2011

Door Roza Marie Langerijs
Middenbeemster, woensdagavond 20 april

36 dames waren aanwezig op deze laatste klaverjasavond. Deze laatste avond hebben we altijd een traktatie bij de koffie. Bij binnenkomst stond alles al weer klaar.

De prijzentafel zag er weer lang en prachtig uit omdat deze laatste avond elke deelnemer die het afgelopen seizoen mee gekaart heeft een prijs krijgt. Aan het eind van de avond werd namelijk ook de uitslag van de competitie bekend gemaakt en mochten alle dames een prijs uitzoeken.

Competitiewinnaar was dit seizoen Tiny Hooijberg, zij kreeg de wisselbeker; tweede was Bep v.d. Berg en derde Nelie Schermer.

De punten van deze laatste klaverjasavond tellen niet mee voor de competitie, maar de nummers 1 t/m 9 mochten wel een prijs uitzoeken van de kleine prijzentafel en zoals gebruikelijk was er ook weer een poedelprijs. Die was dit keer voor Bets Bakker-Havik.

Thea Gruijter zet altijd de kopjes, koffie, thee en fris klaar en als het kan helpt zij ook met het uitschenken ervan. Als dank hiervoor kreeg zij een attentie.

Ali van Dort en Bea Bartels werden aan het eind van de avond door kaart- en bestuurslid Roza Marie Langerijs bedankt voor het vele werk dat zij doen om deze klaverjasavonden te organiseren, prijzen te kopen etc. Als dank werden ze eveneens verblijd met ook een verrassing.