Startpagina
Informatie
Programma
Nieuws/Agenda
Interessegroepen
Museumgroep
Verslagen
Archief verslagen
Deelname aan Open Dag Beemster 2011
Middenbeemster, 2 juni 2011

Tijdens de Open Dag Beemster heeft Vrouwen van Nu Beemster zich gepresenteerd met een PR kraam op het erf van de familie Kok. Daar werd ook een quilttentoonstelling gehouden. Voor deze handwerktechniek bleek veel belangstelling bij het vooral vrouwelijk publiek te bestaan en wij pikten daar een leuk deel van mee om ons verhaal te vertellen over alles wat bij onze afdeling in het afgelopen jaar gebeurd is en wat het lidmaatschap. aan voordelen biedt.

Niet alleen werd interesse gewekt voor bijvoorbeeld de handwerkclub die ook in het nieuwe jaar weer een prachtige techniek gaat beoefenen: het Perzisch borduurwerk, waarvan een schitterend voorwerp in de vorm van een vlinder te bewonderen was.

We maakten gebruik van de PR-koffer, die door de provinciale afdeling ter beschikking was gesteld.

Daarbij hoorde ook een digitale fotolijst waarmee foto's van diverse activiteiten getoond werden.

 

Janny de Groot heeft van het organiseren van deze tentoonstelling heel veel werk gemaakt en het moet voor haar ook tot voldoening hebben gestrekt dat toch veel dames belangstelling toonden voor deze stand, die afwisselend door onze leden werd bemand.

Er bleven nieuwsgierige dames even bij de kraam staan en na een inleidend praatje hebben ze wellicht zin om lid te worden na de vakantie. Na voorzien te zijn van informatie werden hun namen zorgvuldig genoteerd.

Ook was er de mogelijkheid om een cadeaubon aan te schaffen voor een half jaar lidmaatschap.

In navolging op dit verslag is het duidelijk dat Vrouwen Van Nu afdeling Beemster op zoek is naar nieuwe leden, voor degenen, die dat willen proberen en ervaren bieden wij een proeflid abonnement aan. Heeft u interesse neem dan even contact op met RozaMarie Langerijs tel: 0299 68 32 49 of met Janny de Groot tel: 0299-68 18 80.