Startpagina
Informatie
Programma
Nieuws/Agenda
Interessegroepen
Museumgroep
Verslagen
Archief verslagen
Gezamenlijke avond met 'Vat'

Vrouwen van Nu voorzitter Dieta Jonk mocht op woensdagavond 16 maart  maar liefst 130 dames welkom heten in “De  Kerckhaen” om te kijken en luisteren naar een optreden van
Velser Amateur Theater, die dit seizoen zijn 40-jarig jubileum vierde.

VAT ’71 is één van de weinige gezelschappen die nog een revue opvoeren. Zij brachten een wervelende show met muziek, zang, dans, voordrachten, sketches in prachtige kostuums die door de leden meestal zelf waren gemaakt of gekocht.

 

Enkele leden van het gezelschap deden al vanaf de oprichting in 1971 mee, maar er is ook al weer een jongere generatie, die enthousiast geraakt is voor deze vorm van theater.

Het was indrukwekkend om te zien met welke snelheid de verschillende optredens met de bijbehorende prachtige kostuums aan ons werden getoond. Er werd gelachen en meegezongen met de herkenbare liedjes.

Het was in één woord geweldig. De dames en heren van VAT ’71 werden hartelijk bedankt door Vrouwen Samen Verder voorzitter Wil Konijn en als dank kregen zij een roos. Wil sloot de avond met het gedicht “een dag niet gelachen, een dag niet geleefd”.

Namens bestuur Vrouwen van Nu en Vrouwen Samen Verder
Roza Marie Langerijs-Groot