Startpagina
Informatie
Programma
Nieuws/Agenda
Interessegroepen
Museumgroep
Verslagen
Archief verslagen
Enthousiasme en vrolijkheid bij Vrouwen van Nu
en Vrouwen Samen Verder


De gezamenlijke avond van Vrouwen van Nu en Vrouwen Samen Verder vond plaats op woensdag 22 maart in De Kerckhaen.

De nieuwe Vrouwen van Nu voorzitter, Dieuw Metselaar, mocht woensdagavond 27 maart ruim 100 dames (41 VvN en 65 V.S.V.) verwelkomen, die gekomen waren om te genieten van een optreden van MAMS zangtheater.

Dieuw vroeg aandacht voor de excursie op 22 april, georganiseerd door de commissie producent-consument naar de FORBO fabriek in Assendelft. Wie mee wil moet zich namelijk vóór 5 april opgeven bij Gusta Beets.

Hierna was het toneel voor MAMS zangtheater. Deze groep bestaat uit 6 meiden - Melissa, Alette, Ilse, Marilene, Sharon en Annemarike - die houden van zingen en toneelspelen. Het geluid werd verzorgd door Margreet, sinds 1 jaar nu hun geluidsvrouw.

Zij zongen o.a.  Liedjes van Kinderen voor Kinderen gecombineerd met oude TV tunes van Pipo de Clown en Swiebertje tot een heuse Berenmedley, van Ja Zuster, Nee Zuster tot Calimero en dit in een theatraal jasje en met heel veel humor.

Ook betrokken zij de dames en één heer Bart in de zaal bij hun optreden en één van de zangmeiden had zelfs haar “gekke oma” meegenomen, die erg goed was in karate en door de zaal lopend haar kunsten liet zien.

Kortom het was een erg leuke, vrolijke en gezellige zangavond.

Voorzitter Ineke Konijn van Vrouwen Samen Verder bedankte MAMS zangtheater voor het geweldige optreden overhandigde hun de bekende “aangeklede” envelop en na enkele huishoudelijk mededelingen voor de leden van V.S.V. sloot zij de avond af met een gedicht en wenste ieder een wel thuis.
Namens bestuur Vrouwen van Nu
Roza Marie Langerijs.