Startpagina
Informatie
Programma
Nieuws/Agenda
Interessegroepen
Museumgroep
Verslagen
Archief verslagen
Nieuwjaarsbijeenkomst - Gezellige babbelmiddag
Middenbeemster, 5 januari 2016    
De traditionele Nieuwjaarsreceptie van Vrouwen van Nu Middenbeemster vond plaats op dinsdag 5 januari op de vertrouwde plek in WijkSteunpunt Middenbeemster. Voorzitter Dieuw Metselaar en secretaris/penningmeester Roza Marie Langerijs verwelkomden de leden. De opkomst was ruim dertig dames en die hadden op deze middag eens lekker tijd om met elkaar een babbeltje te maken.
In ieder geval was er voor deze middag geen programma opgesteld. Alleen elkaar het beste voor het nieuwe jaar toewensen en genieten van de door het bestuur gemaakte lekkernijen in de vorm van koek en hapjes.
 
 

Het weer buiten was niet echt aangenaam, een beetje dampig, maar binnen was het reuze gezellig. Al spoedig werden geanimeerde gesprekken aangeknoopt en de bestuursleden zorgden er voor dat niemand een droge keel kreeg.

 

Jetske Straatsma kreeg traditiegetrouw ook even de gelegenheid om een paar gedichten voor te lezen. Haar boodschap voor het nieuwe jaar luidde: luisteren naar elkaar!

Het was wellicht de laatste keer, dat Jetske de bijeenkomsten van Vrouwen van Nu Beemster bezocht. Ze gaat namelijk verhuizen naar de Hoofdstad.