Startpagina
Informatie
Programma
Nieuws/Agenda
Interessegroepen
Museumgroep
Verslagen
Archief verslagen
Kerstviering - verhalen en muziek
     
Woensdagavond 19 december  ruim voor half 8 kwamen de eerste dames  al de in kerststemming gebrachte zaal van Kavel II binnen.
Wij begonnen de avond met koffie/thee met een mooi kerstgebakje, gezellig kletsen. Om 20.15 uur, een kwartier later dan gepland verwelkomde voorzitter Dieuw Metselaar maar liefst 65 dames.
Voorzitter had één wens, nieuwe bestuursleden voor het nieuwe jaar.
Drie leden treden af, nl. de voorzitter en secretaris, maar ook Greet, zij heeft het te druk met haar nieuwe bestuursfunctie in de commissie reizen van de Vrouwen van Nu N-H. 
 
  Voor deze kerstavond waren Bodhi  Geerlings  en Naomi  Stern uitgenodigd om de leden een sfeervolle kerstavond te bezorgen.
Naomi begon te vertellen over Oom Ben, hij ging naar een verzorgingshuis, dus moest zijn huis opgeruimd worden. Op zolder vonden zij een sigarendoos vol met herinneringen, die teruggingen naar zijn jeugd.
Naomi vertelde  dit ontroerende en indringende verhaal met veel sfeer, iedereen luisterde aandachtig, je kon eens peld horen vallen en dit verhaal werd tussentijds muzikaal omlijst door Bodhi.
De gehele avond ontroerde Bodhi ons met haar mooie kristalheldere stem en Naomi met haar mooie bijzondere en tot op het eind verrassende verhalen.
 

Voorzitter bedankte de beide dames.Zij kregen een mooie kerstster.
Daarna las zij het volgende gedicht:

Een warme hand, een stille blik
Een vriendelijk woord, een zachte blik
’t is alles slechts een kleinigheid
Maar zegt vaak meer dan spraakzaamheid

Hierna nog een drankje en een hapje. Alle leden kregen een pracvhtige zelfgehaakte kerstster mee naar huis. Leden die deze dagen wat extra aandacht kunnen gebruiken worden thuis bezocht met een mooi kerststuk gemaakt door onze voorzittter Dieuw.