Startpagina
Informatie
Programma
Nieuws/Agenda
Interessegroepen
Museumgroep
Verslagen
Archief verslagen
Kerstviering Vrouwen van Nu

Donderdagavond 19 december 2019 een smakelijke kerstviering.
Altijd weer gezellig de kerstbijeenkomst. Vele leden kwamen rond half 7 naar Kavel II aan de Volgerweg 42 waar zij hartelijk werden ontvangen door het bestuur. De zaal was mooi versiert met kerstslingers en een kerstboom, en ieder nam plaats aan een feestelijk gedekte tafel.
 
Nadat het eerste drankje was ingeschonken, opende voorzitter
Joke van den Hoonaard de avond en heette alle dames hartelijk welkom en wenste allen een gezellige avond. 

Om deze avond een kerstsfeer te geven was uitgenodigd mevr. Dorinde Smit-Duizentkunst. Zij las verschillende kerstgedichten en kerstverhalen voor. Zij vertelde o.a  over het ontstaan van kerstmis, hoe het gevierd werd in andere landen en de tradities.
Zij zong a-capella enkele kleine oude kerstliedjes, maar liet ook een enkel liedje uit de cd-speler horen. Dit alles ging tussen de maaltijd gangen door.
Wij kregen een lekkere mosterd- of tomatensoep, als hoofdgerecht mochten wij kiezen uit vis of vlees en een heerlijk dessert met brownie, ijs en slagroom. 
Er werd weer heel wat gekletst met elkaar, maar aan deze gezelligheid kwam ook een einde, voorzitter bedankte Dorinde voor haar bijdrage aan de avond en zij kreeg een mooi kerststuk.
De dames kregen voor het naar huisgaan een kerstboomhanger van stof gemaakt door bestuurslid
Erica Kok.
Voorzitter Joke wenste alle dames fijne feestdagen en een goed begin.

Verslag en foto Roza Marie Langereis