Startpagina
Informatie
Programma
Nieuws/Agenda
Interessegroepen
Museumgroep
Verslagen
Archief verslagen
Verslag ééndagsbesturur

Wijksteunpunt Middelwijck 12 oktober 2022.

Na een voorbereiding van ruim 2 jaar, veroorzaakt door de corona, konden wij ons voorbereide programma tot uitvoer brengen. Al bij ons eerste overleg besloten wij om voor een pub-quiz te gaan. De onderwerpen werden verdeeld en zo konden wij thuis aan de slag.
Na het uitwerken van de vragen, konden wij beginnen met het maken van een power-point. Het resultaat was: 3 rondes van 18 vragen.
In iedere ronde zaten 2 muziek items die op de avond door onze gitarist Theo werden gespeeld en op het juiste moment stopte voor de vraag. Dat was een goede samenwerking. Ook bij binnenkomst en de pauzes speelde hij gezellig op de achtergrond zijn muziek.
54 Dames bezochten de avond, die door ons verdeeld werden in groepjes van 3. (Hierbij waren er toch weer een paar dames die zo nodig een stoel voor iemand bezet wilden houden.)
Per groep kregen zij een kartonnetje/pen en een blaadje om de antwoorden op te schrijven. Na ronde 1 werden de blaadjes opgehaald, nagekeken en ook op het scherm werden de goede antwoorden meteen gegeven.
En zo werden nog 2 rondes gespeeld. Er bleken 2 vragen te zijn die door niemand goed beantwoord waren. Dat verbaasde en plezierde ons! Voor de eerste 3 groepen met de meeste goede antwoorden hadden wij Beemster prijsjes.

Wij kijken terug op een geweldige avond die verzorgd werd door: Liesbeth Ittmann, Janny Knip, Bets Bakker, Klazien Kwantes en Joke Akkerman.