Startpagina
Informatie
Programma
Nieuws/Agenda
Interessegroepen
Museumgroep
Verslagen
Archief verslagen
Gezellige High Tea en uitgestelde jaarvergadering

Op woensdag 6 juli was het zo ver. In de mooie en versierde accommodatie van de Beemsterruiters aan de Nekkerweg kregen de leden een high tea aangeboden.

Op deze gezellige middag werd tevens stilgestaan bij het 85 jaar bestaan van Vrouwen van Nu Beemster.

Eigenlijk had dat jubileum al in 2020 moeten worden gevierd, maar door de Coronapandemie werd die feesdag uitgesteld tot 6 juli 2022 en kon daarom samenvallen met deze feestelijke High Tea, waar kleine broodjes, soep en heerlijk theesoorten werden geserveerd.

Jaarverslag
Omdat de ledenvergadering die eigenlijk op 6 januari plaats had moeten vinden, door de Corona geen doorgang kon vinden werd op deze middag tevens stilgestaan bij het jaarverslag dat helaas maar kort kon zijn.

Waarnemend voorzitter Dieta zette scheidend bestuurslid Loes Smit in de bloemetjes. Helaas, want met haar aftreden blijven er nog maar vier bestuursleden over en ook die hebben inmiddels hun actieve jaartjes in het bestuur er op zitten.

Na de jaarvergadering in januari 2023 ziet het er zelfs naar uit, dat het bestuur tot twee leden gereduceerd gaat worden. Daarom wordt naarstig gezocht naar nieuwe bestuursleden. Vooralsnog blijkt nog niemand zich daarvoor geroepen te voelen.

Veertig jaar lid
Er kwamen echter ook gezelliger onderwerpen aan de orde, namelijK de huldiging van 28 leden, die er inmiddels al 40 jaar lid van Vrouwen van NU Beemster zijn. Ook voor hun een bloemenhulde.

En verder was het smikkelen en smullen van de heerlijke High Tea-middag.